Terugblik februari

Project Hogwarts!

woensdag 2 februari

Afgelopen week was de Pierson de hele week gehuld in magische sferen als focuspunt van de Engelse week binnen de maand van de talen.
Zo hebben jullie al kunnen lezen over de zeer geslaagde Magic Show van afgelopen dinsdag, zijn er verschillende studenten en docenten uit Hogwarts neergestreken op school (verkleed) en zijn leerlingen gesorteerd in de verschillende houses (met ieder hun eigen hoek in de aula!).

Daarnaast heeft afgelopen woensdag 2 februari de Harry Potter Quiz plaatsgevonden; een groot succes! Met 89 inschrijvingen en uiteindelijk ongeveer 70 deelnemers was er een ware strijd. De scores zaten tussen de 13 en de 71 punten (van de 72 te verdienen), waarvan de 71 uiteindelijk door Emmy (medewerker mediatheek) gescoord zijn!

De top 3 voor leerlingen was voor:

Tamara uit A2 met 70 punten
Niek uit H5 met 69 punten
Yasmine uit TH1 met 67 punten

Heel goed gedaan allemaal! Het was ook een heel gezellige avond, ook voor de quizmasters!

Leuke Magic show!

dinsdag 1 februari

Zwevende tafeltjes, hypnose, bij elkaar passende sokken (of juist niet): het zat vanmiddag allemaal in de Magic show van Lars van Tuijl. De aanwezige leerlingen in de zaal waren enthousiast en bijna allemaal bereid om op het podium te komen helpen. Met het thema Harry Potter liet Lars verschillende goocheltrucs zien. De show was heel leuk!